skip to Main Content

Digitale vindbaarheid (SEO)

  • Jarenlange SEO ervaring
  • Digitaal innovatief
  • Data gedreven
  • Gericht op ROI

Meer bezoekers naar uw website?

Verbeter de vindbaarheid van uw website in de organische resultaten van Google. Zo ontvangt u meer relevante bezoekers naar uw website. Hoe komen we hoog in Google? Hoog staan in de zoekmachines is voor veel bedrijven een van de belangrijkste digitale aspecten van hun onderneming. Het zorgt voor meer relevante bezoekers naar de website en levert nieuwe klanten op.

On-page SEO: Factoren waar u zelf invloed op heeft en die op de site kunnen worden toegepast. U kunt denken aan de optimalisatie van de techniek en de inhoud van uw website.

Off-page SEO: Hierbij wordt alle SEO factoren gerekend die niet op de website zelf gebeuren. Het belangrijkste element hierin zijn de backlinks. Dit zijn links naar uw website. Hierbij horen bijvoorbeeld ook links die vanaf social media worden geplaatst.

Voordelen van SEO:

  • Meer bezoekers naar uw website
  • Inzicht in waar u nu al vindbaar op bent
  • Kansen in de markt ontdekken
  • Meer conversies en klanten
Een beter vindbare website nodig?

Hoe zorgt u ervoor dat u op de juiste zoekwoorden de beste posities inneemt? SEO staat voor search engine optimisation. Het is de bedoeling dat we onze online aanwezigheid zo aantrekkelijk mogelijk maken voor de zoekmachines en hierdoor de beste posities innemen.

De juiste stappen naar Digitaal SEO Success

Digital Succes bepaalt samen met u de doelen van uw SEO strategie en onderzoekt hoe uw website op dit moment functioneert. Daarna bepalen welke zoekwoorden het belangrijkste zijn. Daarna stellen we een plan op om de beste posities in te nemen op de meest relevante woorden. Zo krijgt u meer bezoekers en daardoor een beter rendement uit uw website. Vraag de gratis Quickscan aan en lees alvast verder hoe we meer rendement voor u gaan halen door SEO.

(1) De absolute basis, goed zoekwoordonderzoek

Als ondernemer kent u de markt door en door. Toch is het mogelijk om blinde vlekken te vinden waar uw doelgroep op zoekt in de zoekmachines. Digital Success zorgt voor een gedegen zoekwoordonderzoek zodat we een goed beeld hebben van hoe groot uw doelgroep is. In de resultaten van dit onderzoek komen de belangrijkste zoekwoorden te staan met het aantal mensen wat zoekt naar uw dienst. Daarna wordt een strategische keuze gemaakt welke woorden het beste resultaat kunnen opleveren.

(2) Technische staat van de website

Google wilt graag dat bezoekers hun zoekmachine blijven gebruiken. Daarom zullen ze websites hoger plaatsen die goed technisch functioneren. De technische staat van uw website is daarom een belangrijk onderdeel van de website. Er wordt onder andere gekeken naar de snelheid, url-structuur, afbeeldingoptimalisatie, indexeerbaarheid en duplicate content.

(3) Juiste inhoud van de pagina's

Naast de juiste technische staat kijkt Google ook naar de inhoud van uw website en pagina’s. Door de juiste zoekwoorden, afbeeldingen, video’s en andere content op uw website te plaatsen zult u relevanter worden voor bezoekers.En daardoor ook meer kans maken voor een plaats in de topposities van de zoekresultaten. Hoe relevanter uw pagina is voor de bezoekers van Google, hoe hoger de kans voor een goede positie. Hoe beter de positie, hoe meer nieuwe bezoekers en klanten u kunt verwachten.

(4) De juiste backlinks naar uw website

Een van de belangrijkste factoren van een goede positie in de zoekresultaten zijn links naar uw website. Door de juiste content te maken en deze te delen op de juiste plekken kunt u meerdere backlinks verwachten naar uw website. Door relevante links naar de website te krijgen kunt u betere posities verkrijgen in de zoekresultaten. Digital Success bepaalt samen de strategie om de meest relevante links naar uw website te krijgen.

Bel ons

088-1881270

Stuur een e-mail

info@digitalsuccess.nl

Kom langs

Atoomweg 2, 1627 LE Hoorn, Nederland

Back To Top