skip to Main Content

Digitaal adverteren

 • Jarenlange SEO ervaring
 • Digitaal innovatief
 • Data gedreven
 • Gericht op ROI

Overal zijn, waar uw klanten zijn.

Digital Success is expert op het gebied van digitaal adverteren. Met digitaal adverteren kunt u uw doelgroep op een effectieve manier bereiken. Hiervoor is het nodig om het juiste digitale kanaal in te zetten. Digitaal Success helpt u met het adverteren via de onderstaande kanalen.

Voordelen van digitaal adverteren:

 • Meer bezoekers naar uw website
 • Kansen in de markt ontdekken
 • Meer conversies en klanten
 • Vindbaar op meerdere platformen
 • Groot bereik en groot volume leads
Succesvolle digitale advertentiecampagne opzetten?

De juiste plek innemen op de juiste platformen. Digitaal adverteren kan zeer succesvol zijn. Wilt u groot volume bereiken en vele nieuwe klanten aan u binden? Digitaal adverteren is dé oplossing voor de groei van uw onderneming.

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Met zoekmachine adverteren (SEA) kan uw bedrijf een prominente plek innemen in zoekmachines. De grootste zoekmachines in Nederland zijn Google en Bing. Adverteren via Google en Bing maakt het mogelijk om met tekstadvertenties boven de organische zoekresultaten zichtbaar te zijn.

Een succesvolle SEA campagne begint bij een effectieve advertentiestrategie en realistische doelstellingen. Aan de hand van uw budget en uw gewenste resultaat, bepalen we de KPI’s. Met het bepalen van de KPI’s kunnen we de doelen meetbaar maken.

Bij het opzetten van uw SEA campagne bepalen wij de juiste locatie, zoekwoorden en landingspagina’s. Ook schrijven wij creatieve advertenties die met behulp van advertentie extensies zo aantrekkelijk mogelijk worden gemaakt.

De kracht van effectieve SEA campagnes zit in de optimalisatie. Na het verzamelen van data kunnen we starten met het optimaliseren van de campagnes. Met o.a. bodaanpassingen, toevoegen van uitsluitingswoorden en budgetverdelingen kunnen we de SEA campagnes succesvoller inzetten.

Social Media Adverteren

Social Media wordt steeds belangrijker in de samenleving. We brengen steeds meer tijd door op Social Media kanalen als Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter, Snapchat en YouTube. Grote kans dus dat ook uw doelgroep te bereiken is via Social Media.

Advertentieresultaten via Social Media zijn heel goed meetbaar. Om deze reden is adverteren via Social Media uiterst geschikt voor het realiseren van doelstellingen op het gebied van branding, genereren van leads of zelfs het stimuleren van de verkoop uit uw webshop.

Digital Success is expert op het gebied van Social Media Adverteren (Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter, Snapchat en YouTube). Samen met u bepalen wij de juiste Social Advertising strategie. Ook denken wij met u mee over het in te zetten creatief materiaal, zodat de campagne-uitingen zo aantrekkelijk mogelijk zijn. Bij het bepalen van de Social Advertising Strategie maken we gebruik van de See-Think-Do-Care model van Google.

Google Shopping

U heeft een webshop en wilt die extra onder de aandacht brengen binnen Google. Digital Success is expert op het gebied van Google Shopping. Middels een productfeed worden uw producten in de vorm van Product Listing Ads vertoond bij relevante zoekopdrachten.

Bij Google Shopping worden de gesponsorde zoekresultaten automatisch samengesteld op basis van een productfeed. Een goede productfeed is dus essentieel voor een succesvolle Google Shopping campagne. Daarnaast is een goede campagnestructuur cruciaal om de Google Shopping campagne te kunnen optimaliseren. Hier helpt Digital Success u graag bij.

De voordelen van een succesvolle Google Shopping campagne zijn:

 • Betere vindbaarheid van uw productvoorraad
 • Meer relevante websitebezoekers
 • Stijging van de verkopen vanuit uw webshop

Heeft u hulp nodig bij het opzetten, optimaliseren of beoordelen van uw Google Shopping Campagne? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Display Adverteren

Wilt u middels een aantrekkelijke banneradvertentie meer naamsbekendheid bij uw doelgroep? Kies dan voor display adverteren. Met display advertenties is het mogelijk om met aantrekkelijke banners in beeld te zijn waar uw doelgroep actief is.

Programmatic Display

Automatisch bieden op relevante advertentieruimtes? Op het juiste moment uw banneradvertentie tonen aan de juiste persoon? Kies dan voor Progammatic Display. Digital Success helpt u om het maximaal rendement uit uw programmatic campagne te halen. Wij richten uw campagne op een effectieve manier in, zodat er geen waste is.

Google Display Adverteren

Het Google Display Netwerk bestaat uit een grote verzameling partner website van Google. In het Google Display Netwerk heeft u de mogelijkheid om zowel met tekst- als met beeldadvertenties in beeld te komen op verschillende websites waar uw doelgroep zich bevindt. Digital Success helpt u om uw doelgroep gericht te targeten. Wij stellen de juiste plaatsingen, zoekwoorden, onderwerpen, of interesses in, zodat u tegen zo laag mogelijke kosten zoveel mogelijk relevante vertoningen behaald.

Remarketing

Met remarketing campagnes kunnen websitebezoekers die uw website hebben verlaten opnieuw worden benaderd. Digital Success helpt u bij het bepalen van de juiste doelgroep die u opnieuw wenst te benaderen. Verder helpen wij u bij het selecteren van websites waar uw banners te zien zijn. Ook helpen wij u bij het bedenken van remarketing acties, om eerdere website bezoekers over de streep te trekken.

Remarketing kan via verschillende kanalen worden ingezet. Digital Success is expert in remarketing via de volgende kanalen:

 • Google Display Remarketing
 • Google Dynamische Remarketing
 • Facebook Remarketing
 • Facebook Dynamische Remarketing
 • Email Remarketing
 • LinkedIn Remarketing
 • Twitter Remarketing
 • Programmatic Remarketing

Wij helpen u bij het bepalen van het juiste remarketingkanaal om uw remarketingdoelen te behalen.

Bel ons

085-0185107

Stuur een e-mail

info@digitalsuccess.nl

Kom langs

Atoomweg 2, 1627 LE Hoorn, Nederland

Back To Top